2009. szept. 20.

Székesfehérváárr

Na hát, most hogy volt energiám nagyjából feltölteni a képeket a gépre, így gondoltam meg is örökítem, az amúgy is felejthetetlen FEZEN fesztet ami valami eszméletlen jóó volt!!!

Persze nem másért indultunk útra a Keszthelyi "felállással" (Ildikó, ESzti, Andu és én ) minthogy, lássuk az Ocho Macho-t!
Előtte még egy kis Péterfy Borival indítottunk, aztán egy jó kis Kispállal, és utánna jött a java, ami azt jelentette hogy máfél órát rendületlenül végig ugráltunk és táncoltunk. Nem lehet leírni milyen jóóóó volt!!!!

Persze azért had tegyek említést a közbeni eseményekről, ami arról számol be, hogy Kispál után Andival leültünk egy padra majd oda jöttek hozzánk 2 srác, hogy most mi melyik sátorból jövő hangot halljuk, mert ők valahogy egyiket se, amiatt hogy mindenkőtt lehet:D Aztán ezután még odajött egy csávó, aki azt kezdte el hogy hadd keresztezzen minket ( átment előttünk vagy 3x:D) majd jött másik kettő megint, hogy mi most hova megyünk, majd amikro mondtam hogy Ocho Machora , AZ MIIIIII?????? :D
Na mind1 a lényeg, hogy marha sokat nevettünk rajt :D

Szóval az egyhéttel ezelőtti hétvégénk 3 órás táncolással és bulizással telt, amiért külön köszönet illeti Drága Nővéremet, aki elvitt minket, és szólt hogy menyjünk!!!:)

Nincsenek megjegyzések: