2010. aug. 26.

Day 3.

Tegnap nem írtam, mert nagyon nagyon nagyon fáradt voltam. Reggel 10-kor találkoztunk a "gödörben" a déli pályaudvaron. Játszottunk ott egy kicsit, aztán elmentünk egy parkba ami már nem tudom hogy hol volt, de ott mellette:)
Ott ismerkedtünk, játszottunk olyan játékokat, amik elősegítették, hogy megjegyezzük egymás nevét.

Mindezeket csapatokban csináltunk persze, mi voltunk a "Hiperzümik" ( ezt a barna és ezen sárga feliratú szöveg jelezte!:) ). Az első feladatban a parlament előtt kellett eljátszunk egy csatajelenetet Beerián bolygóért, mi ezt szuperül megoldottuk:)
A másodikban a csak énekelgetni kellett nagy részt, aztán a Nyugati pályaudvaron kaptunk egy gyufát, amit el kellett cserélni valami értékesebb tárgyra:) Először egy sebtapaszra sikerült, aztán egy csomag zsepire, aztán meg 4db szilvára:D

Ezt követően a Hősök terén kellett vennünk minél olcsóbban egy fél literes üdítőt. Mi ezt megoldottuk ingyen ( igaz úgy, hogy vettünk másik 3-at (350-ért, hogy a 4. ingyen adják...:) )

Az utolsó feladat pedig az volt, hogy a bazilika előtt meg kellett keresni 2 embert, méghozzá úgy, hogy a megfelelő kérdésre a megfelelő választ kellett, hogy adja.

Szóval izgi volt, meg jó, csak nagyon nagyon fárasztó.

A mai napon nem voltam ott, mert kipihentem a tegnapit, aztán meg várost néztünk, de ez is nagyon szuper volt. Már egyre jobban sikerül ki igazodni a városon, meg a metrókon, meg a villamosokon...

Ami viszont továbbra is furcsa, hogy nem nyaralni jöttem, hanem itt fogok lakni. Hiányzik az otthoni környezet.. nagyon is:S :( A másik pedig, hogy rettenetesen félek. Félek, hogy kevés leszek ehhez az egyetemhez, hiszen azt mondják a fele évfolyam kibukik vagy saját maga megy el. Csak nem szeretnék csalódást okozni a családnak... de így nagyon rossz érzésem van emellett.

Remélem minden sikerülni fog majd!

1 megjegyzés:

Vica írta...

Egyszer valaki nagyon sokra vitte ezzel a "mindig kicsit értékesebbre cserélem" dologgal:D Folytathatnátok:D

A család meg nem azt várja el Tőled, hogy ne bukj meg, csak annyit, hogy tegyél meg minden Tőled telhetőt azért, hogy ez ne történjen meg. nem kell ezen ennyit stresszelni!!! Mindenki ugyanúgy szeretne bukottan is:DDDD